MTCL nieuwsbrief * *

Bekijk hier de voorbije nieuwsbrieven
Uitschrijven Nieuwsbrief

Aankomende
MTCL-evenementen


Jeugdvriendelijke Tennisclub 2009-2010

Welkom op de MTCL-site

Clubhuis MTCL

Welkom op de website van de Militaire Tennisclub Leopoldsburg (MTCL). Hier vind je alle informatie over de club, haar activiteiten en leden.
De club ligt aan de Koning Albertlaan op het militair domein temidden van het groen en beschikt over 6 verlichte buitenpleinen en een oergezellig clubhuis. MTCL is opgericht onder haar huidige naam in 1969 en stamt voort uit een militaire traditie die terug gaat tot in 1932. Ondanks de naam en een geschiedenis die voortspruit uit een militaire achtergrond is MTCL een tennisclub voor iedereen, zowel militairen als niet-militairen. Naast het tennis staan bij ons ook de tennisser en tennisster centraal zodat de competitespeler en de recreant bij ons terecht kunnen. Binnen de club primeren vriendschap en gezelligheid en worden er naast het tennis nog tal van activiteiten georganiseerd.
Met deze website en haar ledengedeelte wil de club haar leden informeren over aankomende activiteiten en alles wat reilt en zeilt binnen de club. Ook niet-leden kunnen op de site terecht met hun vragen over de activiteiten en lidmaatschap.